SKARA, LIDKÖPING, KÄLLBY & BORÅS

Sannerligen det är inte klokt vad man faktiskt kan hinna med på en och samma dag om man bara försöker.
eftersom det är höstlov för konfirmanderna slog vi på stort och hade planerat en hel dag med studiebesök i Skara domkyrka, det är inte lite häftigt det!!
jag är riktigt stolt över mig själv då jag klev upp hela 35 m, (visserligen av 65m av de höga tornen) dock fick vi inte gå högre. men med tanke på min höjdrädsla så var det ett stort steg att först gå i den smala stentrappan upp och sen på de branta trätrapporna.. GALET.
men fint var det i alla fall..

sen drog vi vidare till Lidköping för att äta på en välkänd restaurang som man ibland väljer att kalla för den gyllene måsen.. (men jag mår verkligen inte bra av den maten, jag mår illa...)
och sen till Källby eller egentligen utanför Källby och besökte en äventyrsgård där.. mycket trevligt.
på programmet stod det samarbetsövningar och liknande.. de klarade det riktigt bra..

hem och fix inför mat på UngLedare helgen och sen ut och äta med scoutledarna. vi var sju stycken som drog mot Borås och mat på Thai Silk (?) (jag är inte säker på att den hette så, men jag tror det)
mycket gott, men jag är mycket mätt och då kanske man inte mår på topp alltid.
efter detta åkte vi hem. det är verkligen svinkallt ute nu. jag som tyckte att jag tagit på mig ordentligt med kläder men oja jag stod där och frös som en annan ...(?)...

men så kan det vara.
imorgon: film med tjejgruppen och sen kanske film med de andra ungdomarna? vem vet, får se vad som händer.
men en sak som är säker är i alla fall att jag borde gå och lägga mig nu, med tanke på att jag höll på att somna i bilen på vägen hem... kan det vara en signal man ska lyssna på kanske??

Kommentarer
Postat av: sayan

man ska i allra högsta grad lyssna på den signalen. frågan är vad jag gör uppe... men som sagt. sova - yupp, det är bra! det låter iaf som du hade en kalasbra dag på mackedonkan och med konfan. roligt det där med trappan..! sweet dreams my dear friend

2008-10-30 @ 00:39:16
URL: http://sayurikikuchi.blogspot.com
Postat av: MALIN

oja och det gjorde jag, nästan.. eller rättare sagt idag när jag skulle gå upp lyssnade jag på den signalen och stannade i sängen i 30 min, det var skönt.



du borde verkligen sova!! är du i likan nu eller hur långt har du kommit?

kram

2008-10-30 @ 11:20:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0