torsdag 25.e

jag är trött på min mobil, den fungerar inte och nu måste jag ta mig till Borås för att lämna in den, när är det tänkt att jag ska hinna det?

Hur som helst. Idag vaknade jag för tidigt. Jag förstår inte varför jag inte kan sova de morgonar då jag inte har något planerat. Nej då vaknar jag tidigt och kan inte somna om. Så är det
men då får man ju ta och göra något bra av dagen så jag har bakat bröd, diskat, tvättat osv.  Och nu sitter jag vid datorn på exp. och jobbar lite.
Just nu är det inbjudningar till tjejgruppen som ska skickas iväg. Riktigt roligt!!
nästa vecka är det ungdomsledardagar som jag ska iväg på, så en del måste jobbas undan. Så nu blir det inget mer bloggande idag!  


äntligen ...

nu äntligen kommer det en lätt uppdatering av helgen som spenderades tillsammans med den bästa tänkbara fd sambo, eller en del vill kalla det combo, men icke. jag säger sambo..

    

lite härliga bilder. (inte de bästa men allt är kamerans fel..)
Sayan 3, Götabrokören, och Martina.


helgen, ja först fika på  kyrkogården, den ni!
sen drog jag in till vårgårda för att möta josef för att samåka till arvika, värmland.
en tur omkring biltema, kände mig vuxen och köpte spolarvätska (som jag för övrigt glömde i koppens bil.som nu har försvunnit, fantastiskt.)
och sådär 3 timmar senare fick jag äntligen se sayan! härligt. GodIs på kvällen. Ett ungdomsmöte där jag fick se sayans kunskaper i att stoppa skumbananer i munnen och säga "Bananas are for monkies!"
 på lördagen drog vi till sunne, vi hade bjudit in hos själva till jossan och jocke och åt där middag (självklart efter att vi inte riktigt hittat hem till dom och letat på alla tänkbara vägar..)
sen kärt återseende av ungdomarna i sunne, lärarna på götabro och självklart martina!!
ÄNTLIGEN fick jag speedddejta lite, några killar från årets götabroklass som tagit på sig denna omöjliga uppgift att dejta mig..

efter lätta missförstånd på söndagen lyckades jag till slut ta mig till örebro och hängde med Jocke en stund innan vi äntligen for till Götabro. kärt återseende av koppen, kalle, simon och alla andra..
söndagskvällen ja vi pratade och pratade. sen sov vi, kontigt med det behöver man göra ibland, ahr jag hört...
måndagen, vår planerade sovmorgon, det blev inte så mycket av den för kl 9 kommer en gorilla, ja en gorilla  in i rummet och väcker oss. vi, som efter ett år på götabro är vana vid det mesta blir mest sura för att vi inte fick sova så länge vi tänkt. men så blir det ibland.

in till örebro för lunch och fika.


  

en mycket trevlig helg + ledig måndag helt enkelt!!

en vecka går så fort

åter igen är det fredag och jag sitter här och funderar på var veckan har tagit vägen.
det går alldeles för fort.
efter förra helgen då jag var ledig och besökt värmland och närke (mer om detta kommer efter helgen)
kom jag hem sent, nästan, i måndagskväll. allt för att vakna upp på tisdagens morgon med världens förkylning som jag fortfarande går och drar på.
 fantastiska saker som jag vill rikta lite uppmärksamhet på är:

¤ nässpray- detta fantastiska som gör att man kan andas lite normalt en stund i alla fall.

¤ febernedsättande tabletter- tänker inte nämna några namn här (tänker inte göra någon reklam för något av de vanliga värktabletterna om jag inte får betalt för det) men fantastiskt är det i alla fall. man lever nästan normalt.


ikväll kör vi på med dansmattor på cafét - välkommen!!
lite saker som ska fixas innan dess, som till exempel någon som kan tänka sig att vara lite ansvarig. annars fixar jag det nog själv men det vore skönt att dela på ansvaret med tanke på den ovan nämnda feber...
men allt löser sig.

dagens tanke:
mobilsamtal i 3 timmar blir ganska dyra. men fungerar burktelefoner och hur långt då i så fall?

fredag och klädbyteri.

tiden går så fort nu för tiden. känns som om det var igår det var fredag sist, men tydligen så är det inte så.
ikväll är det premiär (för min del) för CAFÉ UPP&NER, känns mycket spännande ska jag säga.
men allt löser sig skulle jag nog också vilja säga.

jag vill uppmuntra till KLÄDBYTERI.
igår var jag inbjuden till detta fantastiska.
man tar med sig en kasse med kläder, accessoarer, skor eller likande, som man kanske inte kan ha längre eller bara har tröttnat på och inte använder.
sen lägger man allt i en stor hög (eller mindre beroende på vad det är för typ av kläder) och sen går man runt och kollar, provar och allt det och sen kommer det, (här finns det olika varianter men vi gjorde så här) vi drog lott om vem som fick börja och sen tar man ett klädesplagg i högen och nästas tur. sen till sist så tar man det man vill ha och resten lämnas till second hand, loppis eller likande.
massa bra, miljövänligt, billigt (för min del var det bara besinpengar dit som kostade något), roligt!!
så nu har jag lite nya kläder och blev av med lite som jag inte använde, FANTASTISKT!!

och nu ska vi snart ha bokbyteri.

allt detta är en bra idé som man gärna får ta och använda själv!!

see ya!!

Ett besök i Borås

en lördag... man vet aldrig riktigt vad man ska hitta på en lördag så jag bestämde mig för att besöka Patsy och Mickan i Boås, tyvärr visade det sig att Mickan var i Göteborg hela dagen (eller ja den delen av dagen som jag kunde vara i Borås.)
 trots detta var dagen  händelserik, eller ja, jag skaffade mig en ny telefon, och en ny operatör. så kan det vara i bland (man vill ju gärna kunna prata i sin mobil när man är hemma och då får man helt enkelt anpassa sig..)
vi ( patsy och jag) åt på ett trevligt fik, typ.
och självklart upptäckte vi lite av boråskulturen, det vill säga en hisklig massa statyer och liknade "konst"

vad är detta? enl konstnären är detta ingenting, det ligger i betraktarens ögon...


även denna såg vi:


mer än så behöver jag inte säga, du kan ju få avgöra själv vad du tycker..
eller??

självklart fanns det mer konst där, men fler orkade jag inte ta kort på..

senare begav jag mig tillbaka till Asklanda och drog senare vidare till Malin i Herrljunga, hon hade inflyttningsfest och det vill man ju inte missa så jag var där.

RSS 2.0