101102

Igår alltså.

Jag och alla konfirmander (och de andra ledarna) drog till Göteborg för studiebesök i en katolsk kyrka och i en judisk synagoga. Riktigt intressant!

En helt sjuk grej är dock att för att komma in i synagogan måste man 1: Lämna ifrån sig allt. all elektronisk utrustning, väskor och allt helt enkelt. 2. visa legitimation. 3. stå på deras gästlista.
bara för att få komma in.
när man väl är inne så är det fantastiskt vad trevliga och bra de är. Guiden var en av de bästa. efter ett par frågor så visste hon vilken nivå konfirmanderna var på och hade den nivån på det hon berättade. hon svarade på alla frågor och var jättetydlig. Hur bra som helst.
Men för att komma tillbaka.

Anledningen till alla dessa regler och föreskrifter innan man får komma in är för att det är människor som vill skada dessa människor. De är ständigt hotade, av folk som faktiskt tror att världen/ (eller Göteborg, vem vet hur de tänker) skulle vara bättre om de inte fanns. DET ÄR HELT SJUKT! Så det är låst, de har säkerhetsvakter, de är kopplade till Polisen, så de snabbt kan komma om det händer något.


Jag förstår inte hur det kan vara så här i Sverige idag. Det kan jag inte förstå!

Kommentarer
Postat av: linnet pinnet

tokigt.

2010-11-07 @ 21:09:40
URL: http://lineak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0